Utkast. Oppbevaringstider og innholdet må gjennomgås av en norsk jurist før lansering.
Slett kontoen din
Du sletter kontoen i appen.
- 1. Åpne Lagero og gå til Profil.
- 2. Velg «Slett konto» og følg stegene.
- 3. Har du åpne bookinger eller utbetalinger, venter vi med å fullføre slettingen til de er ferdige. Du ser datoen i appen.
Hva som slettes og hva som beholdes
Profilopplysninger, adresser, favoritter, søk og varslingsinnstillinger slettes med en gang. Annonsene dine skjules. Betalings- og utbetalingsopplysninger renses for personopplysninger. Avtaler beholdes i fem år etter signeringsåret fordi den andre parten trenger dokumentasjonen. Meldinger og overleveringsbilder beholdes for den andre parten, og avsenderen vises som «Slettet bruker». TODO: juridisk gjennomgang av oppbevaringstidene og fullstendig sletting fra sikkerhetskopier.
Får du ikke åpnet appen? Skriv til oss, så hjelper vi deg: se hjelp og kontakt.